NYITVATARTÁS

Kedd: 16:00 – 18.00
Szerda: 08:30 – 16:30
Péntek: 08:00 – 15:00

Bejelentkezés

06 70 798 3249

audiopont

Audiopont a Gyenes Medical Centerben!

Nálunk Ön áll a középpontban, ezért mindent megteszünk, hogy az Ön igényeinek és hallásproblémájának megfelelő megoldást találjunk. Hiszünk benne, hogy szolgáltatásainkkal nem csak a hallás javításában, hanem egy teljesebb élet megalapozásában is segítünk.

  • Küldetésünk a professzionális, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történő, személyre szabott hallásgondozás
  • Országszerte ingyenes hallásvizsgálattal és hallókészülék próbával várjuk ügyfeleinket, vásárlási kötelezettség nélkül
  • Csúcstechnológiájú, diszkrét, a mai, modern elvárásoknak minden tekintetben megfelelő hallókészülékeket kínálunk
home-1

Szolgáltatásaink:

szolgaltasok-1

Ingyenes hallásvizsgálat
A fájdalommentes hallásvizsgálat során szakképzett audiológus kollégáink a hallásküszöböt és a beszédértést is feltérképezik, így pontos információt kapunk hallása állapotáról. Halláscsökkenés esetén megállapítjuk a hallásvesztés típusát, mértékét és a beszédértés szintjét. A hallásvizsgálatot objektív műszeres hallásdiagnosztikai eszközökkel végezzük, így felmérjük a fülkagyló, a hallójárat, a középfül és a belső fül állapotát és működését is.

szolgaltasok-2

Ingyenes hallókészülék próbahordás
Amennyiben halláscsökkenés áll fenn, a szakember által kiválasztott és beállított hallókészüléket 15 napig térítésmentesen használhatja mindennapjai során, hogy megtapasztalhassa a készülék által nyújtott előnyöket. Gyakorlati és elméleti segítséget nyújtunk a hallókészülék működésének, használatának, tisztításának és karbantartásának elsajátításában.

szolgaltasok-3-310x200

Konzultáció
Ügyfeleinknek személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, így hallókészülékeik szakszerű beállításában és rendszeres finomhangolásában, karbantartásában is segítünk. Hiszünk az élethosszig tartó hallásgondozásban: rendszeres kontroll vizsgálatok és konzultációk során igény szerint folyamatosan figyelemmel kísérjük a hallás állapotát.

szolgaltasok-4-310x200

Szakrendelés
Teljes körű audiológiai és fül-orr-gégészeti szakrendeléssel várjuk ügyfeleinket. Egyes telephelyeken szédülésdiagnosztikai (otoneurológiai) szakrendelés is elérhető.

szolgaltasok-5-310x200

Széleskörű terméktámogatás
TB támogatott és nem támogatott termékek, hallókészülék kiegészítők és elemek értékesítésében, forgalmazásában és szervizelésében is részt veszünk.

szolgaltasok-6-310x200

Prémium garancia
Oticon hallókészülékek 24 hónap garanciával (akár 12 hónap nemzetközi garancia), egyes típusok akár 60 hónap garanciával és elérhetők.