Nagy Ferenc

Masszőr-csontkovács

Relax-Feri11 éves koromtól rendszeresen sportoltam. 12 évesen a sportorvos eltiltott a súlyemeléstől, mert már akkor kimutatta a röntgen, hogy valami nincs rendjén a gerincemmel. 25 éves koromban már gyakran fájt a derekam, de a sportolást nem hagytam abba.
33 évesen megműtöttek porckorong sérvvel.

Ezt követően többféle fizikoterápiás kezelést kaptam, de nekem csak a masszázs és csontkovácsolás használt. Elhatároztam, hogy én is megtanulok masszírozni, és hogy sok emberen fogok ezáltal segíteni. Mivel én megtapasztaltam, hogy milyen is az a gerinc fájdalom, jobban bele tudom élni magam mit is éreznek azok az emberek, akik hozzám fordulnak segítségért. Gyógymasszőri iskolába jártam, Anticellulit masszázst, Shiatsu masszázst, Talpmasszázst tanultam, valamint Táltos csontkovácsolást Kovács Magyar Andrástól.

Büszkén jelenthetem, hogy idén Januártól a 21 éves fiammal, Nagy Ferenc Dáviddal dolgozom együtt. 10 Éves kora óta érdekli a masszírozás, és gyakorlatilag azóta tanítgatom a mesterségre. Ma már kiválóan dolgozik, és a vendégeink nagyon szeretik. Megvalósult egy álmom, és a mesterség apáról fiúra száll.

ELÉRHETŐSÉG:

06 70 943 81 28
Gyenes Medical Center
2760 Nagykáta, Gyóni Géza u. 13.
Rendelési idő:
kedd
szerda