NYITVATARTÁS

Hétfő: 08:30 – 16:30
Kedd: 08:30 – 16:30
Szerda: 08:30 – 16:30
Csütörtök: 08:30 – 18:00
Péntek: 08:30 – 14:00

Bejelentkezés

06 70 798 3249

Audika Halláscentrum a Gyenes Medical Centerben!

Nálunk Ön áll a középpontban, ezért mindent megteszünk, hogy az Ön igényeinek és hallásproblémájának megfelelő megoldást találjunk. Hiszünk benne, hogy szolgáltatásainkkal nem csak a hallás javításában, hanem egy teljesebb élet megalapozásában is segítünk.

  • Küldetésünk a professzionális, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történő, személyre szabott hallásgondozás
  • Országszerte ingyenes hallásvizsgálattal és hallókészülék próbával várjuk ügyfeleinket, vásárlási kötelezettség nélkül
  • Csúcstechnológiájú, diszkrét, a mai, modern elvárásoknak minden tekintetben megfelelő hallókészülékeket kínálunk

Szolgáltatásaink:

Ingyenes hallásvizsgálat
A fájdalommentes hallásvizsgálat során szakképzett audiológus kollégáink a hallásküszöböt és a beszédértést is feltérképezik, így pontos információt kapunk hallása állapotáról. Halláscsökkenés esetén megállapítjuk a hallásvesztés típusát, mértékét és a beszédértés szintjét. A hallásvizsgálatot objektív műszeres hallásdiagnosztikai eszközökkel végezzük, így felmérjük a fülkagyló, a hallójárat, a középfül és a belső fül állapotát és működését is.

Ingyenes hallókészülék próbahordás
Amennyiben halláscsökkenés áll fenn, a szakember által kiválasztott és beállított hallókészüléket 15 napig térítésmentesen használhatja mindennapjai során, hogy megtapasztalhassa a készülék által nyújtott előnyöket. Gyakorlati és elméleti segítséget nyújtunk a hallókészülék működésének, használatának, tisztításának és karbantartásának elsajátításában.

Konzultáció
Ügyfeleinknek személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, így hallókészülékeik szakszerű beállításában és rendszeres finomhangolásában, karbantartásában is segítünk. Hiszünk az élethosszig tartó hallásgondozásban: rendszeres kontroll vizsgálatok és konzultációk során igény szerint folyamatosan figyelemmel kísérjük a hallás állapotát.

Szakrendelés
Teljes körű audiológiai és fül-orr-gégészeti szakrendeléssel várjuk ügyfeleinket. Egyes telephelyeken szédülésdiagnosztikai (otoneurológiai) szakrendelés is elérhető.

Széleskörű terméktámogatás
TB támogatott és nem támogatott termékek, hallókészülék kiegészítők és elemek értékesítésében, forgalmazásában és szervizelésében is részt veszünk.

Prémium garancia
Oticon hallókészülékek 24 hónap garanciával (akár 12 hónap nemzetközi garancia), egyes típusok akár 60 hónap garanciával és elérhetők.