A Gyenes Medical Center a legújabb, továbbfejlesztett

III. generációs BEMER EVO készülékkel rendelkezik. Signal Plus
(vazomócióra ható jelforma: a kisebb és a nagyobb átmérőjű arteriolákra és venulákra hat)

A BEMER mint fizikai érterápia

A jó vérkeringés a kulcs
A vérkeringés az emberi test ellátó rendszere. Tápanyagokkal és oxigénnel látja el a szöveteket és a szerveket. Ugyanakkor a keletkező salakanyagokat eltávolítja és megtisztítja. ​Ennek a folyamatnak a 75 %-a a legkisebb véredényekben – az úgynevezett mikrokeringésben – történik.

A mikrokeringés a teljes vérkeringés
​74%-át fedi le.

A GYENES MEDICAL CENTER A BEMER HIVATALOS PARTNERE.

A létfontosságú mikrokeringés

A mikrokeringés rendkívül fontos része az emberi vérkeringésnek. A kicsi és legkisebb úgynevezett mikroszkopikus véredények finom és szerteágazó érhálózatában zajlik. A mikrokeringés a teljes vérkeringés 74%-át fedi le. Létfontosságú szállítási és ellátási feladatokat lát el. Ellátja testünk 80-100 billió sejtjét oxigénnel és tápanyagokkal és az anyagcsere termékek eltávolításának fontos szállítási útvonala.

 • 80-100 billió sejt
 • 500 billiárd fehérje képződés másodpercenként
 • 21 trilliárd kémiai reakció másodpercenként
 • Magas energia szükséglet ATP/naponta

A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak az okozója, vagy elősegítője. Ennek ismeretében még inkább meglepő, hogy a korlátozott mikrokeringés javítására kielégítő kezelési lehetőség eddig nem állt rendelkezésre. Számos folyamatnak, amelyek az emberi szervezetben lezajlanak a jól működő mikrokeringés az alapfeltétele: regeneráció-, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok.

A mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából. A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

A mikrokeringés zavara
A mikrokeringés is az élet alapvető törvényeit követi és az életkorral együtt gyengül. Ezt a folyamatot azonban sok embernél felgyorsítják a káros környezeti hatások, a rossz szokások és az egészségtelen életvitel. A környezetünkben megtalálható méreganyagok, a zaj, a stressz, az alvás- és mozgáshiány, az egészségtelen vagy egyoldalú táplálkozás, a nikotin- és alkoholfogyasztás kedvezőtlenül befolyásolja a mikrokeringést.

A következmények:
gyengül az immunrendszer, érzékenyebbek leszünk a fertőzésekre, csökken a teljesítőképesség, romlik a közérzet, lassul a felgyógyulás, végeredményben pedig megnő a keringési betegségek, mint például a szívinfarktus vagy a szélütés valószínűsége.

Előny a kutatás révén

1999 óta a piac sikeres, aktív szereplői. Ez alatt az időszak alatt a BEMER nemcsak szinonimájává vált egy különlegesen hatékony fizioterápiás kezelésmódnak világszerte, hanem mindenekelőtt az ehhez szükséges alapkutatást is elvégezte. Együttműködve vezető tudósokkal, orvosokkal és intézetekkel a BEMER-kutatás úttörő jelentőségű tudásra tett szert a mikrokeringés és annak hatásai terén, amelyeket számos szabadalom véd.

Tudományosan igazolt
A vállalat 1998-as alapítása óta több ezer páciens vett részt a tanulmányok és felhasználói beszámolók összeállításában. A 2014-ben készített klinikai értékelési beszámolóban egyértelműen és pontosan értékelték ezeket az anyagokat. Ennek alapján jelenleg kilenc indikációs területen igazolták a BEMER® fizikai érterápia jelentőségét.

„A BEMER terápia a világon az egyetlen konkrét kezelési lehetőség, mely az összerek 74%-át jelentő hajszálerekben vitálmikroszkópos felvételekkel dokumentált, hatástani tanulmányokkal igazolt módon hosszútávon képes a keringést pozitívan befolyásolni.“
(Berlini Mikrocirkulációs Intézet)

A Berlini Mikrocirkulációs Intézetben igazolt:
27 % -kal gyorsabb vazomóció
29 % -kal jobb véreloszlás a kapillárisokban
31 % -kal gyorsabb vénás elfolyás
29 % -kal magasabb oxigén-kinyerés

A fenti adatok a 30 napos kezelés után elért legnagyobb értékek. Forrás: R. Klopp; Institut für Mikrozirkulation Berlin; 2010

Kiváló alapok a technológia részére
​Az egészséget megtartani, a gyógyulást elősegíteni – ez egy olyan ígéret, amit sokan megtesznek, de csak kevesen tudnak megtartani. A BEMER-technológia a jelenleg legintenzívebben kutatott és leghatékonyabb fizikális kezelő módszert képviseli a komplementer-és preventív orvoslás terén.

A jelenlegi BEMER-technológia egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását helyi és fölérendelt szinteken. Az új, különleges és világszerte egyedülálló jelkonfiguráció mind a nappali, mind pedig az éjszakai fázisban gondoskodik a hatásfok és a hatás időtartamának további fokozásáról.

MILYEN ESETEKBEN AJÁNLOTT A
BEMER TERÁPIA?

 • Általános regeneráció
 • Alvászavarok, stressz
 • Cukorbetegség
 • Lábszárfekély
 • Reuma-, csont- és sebgyógyítás
 • Csontritkulás, izületi kopás
 • Depresszió
 • Fájdalomcsillapítás
 • Fejfájás, migrén, szédülés, fülzúgás
 • Immunrendszer erősítése
 • Légúti megbetegedések (allergia, asztma)
 • Reuma, arthrosis, arthritis
 • Sportsérülés utáni rehabilitáció
 • Elhúzódó sebgyógyulási zavar
 • Az izomzat- és a csontrendszer krónikus degeneratív megbetegedései
 • Cukorbetegség okozta vagy rosszindulatú daganat kezelése utáni polyneuropathia
 • Krónikus fáradékonyság (pl. krónikus terheléses vagy szklerózis multiplex betegeknél)
 • Akut és krónikus fájdalom
 • Korlátozott életminőséget okozó állapotok

BEMER Partner:

Vállalkozásunk a BEMER cég partnereként jogosult a BEMER készülékek értékesítésére, bérbeadására, bemutatására és a hozzájuk kapcsolódó tanácsadásra.
Bérbeadással, vásárlással kapcsolatban bővebb információkkal a +36-20/9-551-005 telefonszámon tudunk szolgálni.

Szeretettel várjuk megtisztelő érdeklődését!

Előre köszönjük, hogy a jövőben is tehetünk az Ön és hozzátartozói egészségéért!

A kezelés időtartama 30 perc – 3.500 Ft
10 alkalmas kezelés – 30.000 Ft

Időpontfoglalás:
+36 20 579 94 79
+36 29 444 744