NYITVATARTÁS

KEDD: 6:00 – 11:00
SZERDA: 6:00 – 10:30
CSÜTÖRTÖK: 6:00 – 11:00
10:00 – 11:00 óra között PCR mintavétel.

A vérvétel az intézmény első emeletén található.
Az 1. számú rendelőbe az időpontfoglalás nélkül érkezőket várjuk.
A 2. számú rendelőbe az interneten vagy telefonon foglalt időpontra érkezőket várjuk.

Bejelentkezés

+36 30 520 0184
+36 20 955 1005
+36 29 444 744

Vérvétel előtt
Árlista

A Gyenes Medical Center a Corden laborszolgáltató céget választotta partneréül.

A CORDEN INTERNATIONAL Kft. egy kiterjedt laboratóriumi hálózatot működtető laborszolgáltató cég, mely széles vizsgálati palettájával megbízhatóan és eredményesen szolgálja ki a hazai egészségügyi rendszer több szereplőjét.
Laboratóriumaikban jól képzett és minőségi munkáért felelős szakemberek dolgoznak, akiknek analitikai feladatait korszerű és megbízható labor-automatikai háttér segíti.

A jól kiépített mintaszállító hálózatuknak köszönhetően az ország egész területéről vannak megrendelőik.
Kémiai és immunológiai minták feldolgozásán kívül jelentős mennyiségű mikrobiológiai vizsgálatot is végez a Corden Laboratóriumi Hálózat.

Amit a GYENES MEDICAL CENTERBEN kínálunk:

  • Gyorsan, könnyen, kellemes környezetben, barátságos hangulatban biztosítjuk az Ön számára a mintavételt, vérvételt. A vérvétel során Önnek nincs szüksége sem háziorvosi beutalóra, sem szakorvosi laborkérőlapra.
  • Nincs várólista, nincs előjegyzés – vagyis nem kell hónapokat várnia, hogy bekerüljön a vérvételre.
  • Nem kell várakoznia, nincs várakozási idő- az előre egyeztetett időpontban elvégezzük a mintavételt, hogy Önnek semmit sem kelljen várnia, így biztonsággal tervezni tudja a napját.
  • Rövidebb eredményközlést biztosítunk, aminek köszönhetően a sürgető szakrendelésre vagy egy előre kiírt műtétre el tud menni, hiszen lesz laboreredmény a kezében-nincs bizonytalanság, hogy elkészül-e vagy sem a kért vizsgálat kapcsán a lelet.
  • Az eredményeket a legtöbb vizsgálat kapcsán 24 órán belül e-mailben (is) elküldjük Önnek (a vizsgálatok pontos elkészülési idejéről természetesen tájékoztatást adunk).
  • Áraink elfogadhatóak, kedvezőek, megfizethetőek.
  • A vizsgálati paletta rendkívül széles, hiszen lehetőség lesz a vérből elvégezhető vérkép, süllyedés, alvadási vizsgálatok mellett az ionok, vasanyagcsere, vese,- és májfunkciós paraméterek, hormonok, tumor-markerek, vírusszerológiai vizsgálatok, allergia, autoimmun-vizsgálatok mérésére is többek között. Vizeletvizsgálatok is természetesen kérhetőek számos mikrobiológiai tenyésztéses vizsgálatok mellett.

A laborvizsgálatok árai minden CORDEN vérvételi ponton azonosak, de a vizsgálatok díjához hozzáadódik az adminisztrációs díj, melynek összege: 1500 Ft.