NYITVATARTÁS

Hétfő: 08:30 – 15:00
Kedd: 08:30 – 15:00
Szerda: 08:30 – 15:00
Csütörtök: 08:30 – 15:00
Péntek: 08:30 – 15:00
Szombat: 09:00 – 12:00
Vasárnap: Zárva

Bejelentkezés

+36 20 335 1703

Az optika története

A DEUR-Mobile Bt, családi vállalkozásként indult 2005-ben, egy profilváltás után 2009-ben korábbi tevékenységünket szemüvegkeretek nagykereskedelmi forgalmazása váltotta fel. Napjainkban az ország közel 200 optikájával állunk üzleti kapcsolatban, fém és műanyag szemüvegkereteink jó minősége, piacképes árfekvése és a garanciális háttér megbízható és hosszú távú kereskedelmi kapcsolatokat eredményez. Vállalkozásunkat bővítve 2012. június 11-én, Tápiószelén, a kisváros szívében, a Kossuth L út 2 szám alatt megnyitottuk optikai szaküzletünket. SZELE OPTIKA néven nyílt üzletünk kialakítása során arra törekedtünk, hogy vásárlóinknak kellemes környezetben, magas színvonalú szakmai szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Hisszük, hogy az éleslátás, szemünk védelme, látásunk javítása fontos, hiszen legfontosabb érzékszervünket életünk aktív részében állandóan használjuk. Munkahelyen, szabadidőnk eltöltése közben folyamatosan szükség van éleslátásunkra, ezért szakmailag felkészült munkatársaink tanácsot adnak, hogy milyen szemüvegre lenne szükség, irodai munkavégzéshez, apró alkatrészek szereléséhez, sportoláshoz stb. A szemvizsgálat alkalmával computeres és hagyományos vizsgálatra kerül sor, kipróbálhatják a multifokális lencsével való látás komfortérzését, a fényre sötétedő lencsével való látásélményt. Szakembereink a látásvizsgálattól az elkészült szemüveg kézhezvételéig végig kísérik vásárlóinkat, garanciát vállalunk szemüvegjeinkre. Üzletünkben kontaktlencse betanítást is végzünk, biztosítva az ingyenes próbalencsét.

Harmadik üzletünket 2019 október 14.-én nyitottuk Nagykátán a Gyenes Medical Centerben, első emeleten a Szent Kristóf Gyógyszertár felett találhatnak bennünket. Üzletünkben ingyenes látásvizsgálattal várjuk az érdeklődőket, a legkorszerűbb gépekkel optometrista végzi a vizsgálatokat. Több száz szemüvegkeret közül választhatnak az alacsonyabb árat képviselő keretektől a drágább márkás keretekig. Üzleteinkben szemüvegjavítással, forrasztással is foglalkozunk. Mindhárom optikában rendelkezünk banki terminállal, egészségpénztári és Szép Kártya elfogadó hely vagyunk.

Napjainkban közel 20 település lakossága látogatja üzleteinket, ez arra ösztönöz bennünket, hogy magas szakmai színvonallal, bőséges és minőségi áruval, udvarias kiszolgálással várjuk őket!